Sports

Zinckernagel-assist da Nottingham storsejrede Danske Philip Zinckernagel lavede en assist i overtiden, da Nottingham Forrest FC  vandt med 4-0 over West Bromwich Albion i Championship.

Nottingham Forrest FC tog mandag aften imod West Bromwich Albion i Championship. Hjemmeholdet havde Philip Zinckernagel med fra start.

Nottingham kæmper i øjeblikket om toppladserne i rækken, og en sejr ville bringe dem på 70 point – syv point efter Bournemouth, der indtager andenpladsen.

Allerede efter 17 minutter måtte udeholdet spille med ti mand resten af kampen. Darnell Furlong fik hånden på bolden i feltet og fik et gult kort. Tre minutter inden havde han dog fået den første gule billet, og derfor blev han sendt tidligt i bad.

Forseelsen udløste et straffespark til hjemmeholdet, som James Garner scorede på.

Garner var igen i fokus efter 23 minutter, da han med et skarpt indlæg assisterede Tyan Yates, der med hovedet gjorde det til 2-0.

Og inden pausefløjtet skulle det også blive 3-0 på et vildt mål af Jack Colback, som hamrede den ind fra lang afstand.

West Brom forsøgte at true på omstillinger, men opgaven så ualmindelig svær ud for de ti hårdkæmpende, gæstende spillere. 

I overtiden satte Sam Surridge det sidste søm i kisten, og det var en dansker, der gav ham hammeren. Zinckernagel orienterede sig flot, inden han sendte kuglen for fødderne af angriberen, der sikkert kunne lukke opgøret.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.