Sports

U21-landstræner: Mancini det mindste problemRoberto Mancini får nu også opbakning af Italiens U21-landstræner, Paolo Nicolato, der mener, at det italienske landstræner er det mindste af landsholdets problemer. 

Italien led tirsdag i sidste uge en skuffelse af dimensioner, da de i første runde af playoffen til VM i Qatar røg ud til Nordmakedonien med et nederlag på 0-1. 

Udgangen for de forsvarende Europamestre har fået en masse kritik til at hagle ned over landsholdet, og på trods af en fredning fra fodboldforbundet af Roberto Mancini lader dennes fremtid som landstræner til at svæve hen i det uvisse. 

Nu får han dog støtte fra sin kollega på de italienske landshold i form af U21-landstræner, Paolo Nicolato, der ikke mener, at Mancini er problemet. 

– Mancini er det mindste af problemerne. Det er et øjeblik nu, hvor vi skal føre ideer ind i spillet, folkene er ikke noget stort problem, sagde Nicolato ifølge Football Italia.

Efterfølgende roste han udviklingen af nogen af Italiens unge spillere i form af Sandro Tonali og Giacomo Raspadori, der begge to er stillet i sigte at få spilletid i Italiens testkamp mod Tyrkiet tirsdag. 

– Det belønner os en hel del, det belønner hele klub-Italien. Mange folk bedømmer udelukkende resultaterne, om vi kvalificerer os til EM (for U21 til sommer, red.), og hvor langt vi går, men i min analyse, er det langt vigtigere med arbejdet for at forberede en spiller til seniorlandsholdet.

21-årige Tonali fra AC Milan har syv kampe for Italien, mens 22-årige Raspadori har otte. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.