Sports

Stolthed hos Atletico-midt: Let at kritisere osAtletico Madrid gjorde alt for at slå Manchester City, og derfor var anfører Koke stolt over præstationen, hvor de dog lige manglede det sidste.

Onsdagens Champions League-kvartfinale mellem Atletico Madrid og Manchester City udviklede sig til en hård fight på Wanda Metropolitano, hvor englænderne endte med at gå videre.

Atletico-mandskabet gav dog alt, hvad de havde, i løbet af kampen, og det var anfører Koke stolt over.

Han fortæller nemlig efter kampen, at de kan være glade for det, som de har opnået, selv om de i sidste ende manglede skarpheden.

– Jeg er stolt af mine holdkammerater og alle vores fans. Vi havde så meget lyst og sult for at opnå det, vi har gjort indtil nu i denne turnering, og nu kan vi være stolte af det, vi forsøgte at opnå her, men vi kunne ikke helt nå semifinalen.

– Vi forsøgte med alt, hvad vi havde, indtil de allersidste sekunder. Vi manglede bare det mål, som vi forsøgte at få. Vi vidste inden den første kamp, hvad der kunne ske, og hvad vi skulle gøre. 

– Det er let at kritisere os, men vi går herfra stolte af vores indsats, selvom det i sidste ende ikke skulle være, lyder det fra Koke ifølge BBC Sport.

Til sidst i opgøret opstod der en masse tumult på banen mellem de to mandskaber, som I kan se øverst i artiklen.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.