Sports

Real Madrid sluttede sæsonen af målløstHverken Real Betis eller Real Madrid formåede at score, da de to mandskaber fredag aften spillede sæsonens sidste kamp i La Liga.

Fredag aften var Real Betis rejst til den spanske hovedstad, hvor Real Madrid var modstanderen i La Liga-sæsonens sidste kamp. Hjemmeholdet gik ind til opgøret som spanske mestre.

Real Madrid kunne med en sejr slutte sæsonen af med 88 point. Hjemmeholdet startede med de 11 stærkeste med henblik på at bevare skarpheden frem mod Champions League-finalen mod Liverpool om en lille uges tid.

Efter ni minutter var Karim Benzema tæt på at bringe sit hold i front, men Betis-defensiven nåede at redde bolden tæt på stregen. Sekunder efter var det Toni Kroos, som forsøgte sig, men skuddet gik forbi målrammen.

Betis ville også lege med, men skarpheden fra Willian Jose manglede, da han forsøgte sig fra kanten af feltet.

I anden halvelg pressede Real Madrid på for sikre sig sejren og give hjemmepublikummet en god sæsonafslutning, men hverken Benzema eller Rodrygo formåede at komme på tavlen.

Benzema fik igen muligheden med fem minutter igen, men franskmanden havde ikke den bedste dag på kontoret og brændte endnu engang, selvom målet næsten var frit.

Målfest da Levante smadrede Vallecano

Fredagens anden kamp stod mellem Rayo Vallecano og Levante, som inden kampen var rykket ned. Efter 18 minutter scorede Alvaro Garcia kampens første mål, men udeholdet svarede igen og lavede tre kasser inden pausefløjt. 

I anden halvleg forsøgte Vallecano at vende kampen på hovedet med en scoring en halv time før slutfløjt, men den mission mislykkedes fuldstændig, da Coke lukkede opgøret til 4-2 med et kvarter igen.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.