Sports

Prip tæt på topscorer-pladsen: Hårdt arbejde


InfoboksLouka Prip har scoret mål på samlebånd i denne sæson, hvor spillet er gået op i en højere enhed. Prip forklarer, hvad der er skyld i successen. 

14 mål er det blevet til for Louka Prip i denne sæson.

Det betyder, at han nærmer sig Nicklas Helenius på topscorerlistens førsteplads. Helenius har scoret 16 mål i denne sæson. 

Louka Prips succes har været en kombination af flere ting. 

– Det er en kombination af masser af arbejde på træningsbanen og at lære mine holdkammerater at kende, og så nogle gange så går bolden bare ind, og det gør den lige nu, det er jeg selvfølgelig glad for, men jeg er dødskuffet over, at vi taber i dag, fortæller Louka Prip efter nederlaget til Silkeborg. 

Nederlaget til Silkeborg mandag aften betød, at AaB falder til fjerdepladsen i 3F Superligaen. Der er dog kun to point op til Silkeborg, så Prip tror stadig på bronzemedaljerne. 

– Kampen om tredjepladsen er stadig meget åben, og vi har været dømt ude mange gange, hvor der var lang vej til tredjepladsen. Silkeborg har fortjent taget den nu, men der er stadig fire kampe tilbage, og der er kun to point imellem os, så alt kan ske, siger Louka Prip efter kampen. 

I næste runde skal AaB spille endnu en svær kamp, når de på Aalborg Portland Park får besøg af FC Midtjylland. 

Silkeborg får fredag aften besøg af Randers. 

KØB BILLET TIL DANMARKS SMUKKESTE FODBOLDSTADION HERSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.