Sports

Pep efter skader til profiler: Store problemerPep Guardiola fortæller, at Manchester City er i store problemer efter skaderne til Kyle Walker og Kevin de Bruyne. Han siger dog ikke noget om skadernes varighed.

Efter en hård kamp mod Atletico Madrid lykkedes det Manchester City at kvalificere sig til semifinalen i Champions League.

Det blev dog ikke uden skavanker til store profiler. Både Kyle Walker og Kevin de Bruyne måtte nemlig forlade banen før tid, og Pep Guardiola fortalte efter kampen, at skaderne skaber store problemer for hans mandskab.

– Vi er i store problemer. Vi kan ikke glemme, at vi spillede en hård kamp mod Liverpool for tre dage siden. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske inden for de næste par uger, men i dag (i går, red.) fejrer vi resultatet.

– Det er tredje gang i Manchester Citys historie, at vi er i semifinalen i Champions League, og det er en kæmpe succes for at være det, siger han til BT Sport.

Den spanske City-træner kommenterede ikke på, hvor slemme skaderne til de to spillere er, men Sky Sports skriver, at begge spillere vil undergå tests før kampen mod Liverpool søndag i FA Cuppen.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.