Sports

Milan kan tage første mesterskab i 11 år


AC Milan har søndag aften muligheden for at vinde Serie A for første gang siden 2011.

Der har ikke været så meget at juble over i AC Milan de seneste mange år, men søndag aften kan det vende for den italienske storklub.

AC Milan går ind til den sidste spillerunde på førstepladsen med to point ned til naboerne fra Inter, og Milan kan altså selv afgøre, hvor i Milano Serie A-titlen ender.

Stefano Piolis tropper skal på besøg hos Sassuolo, som inden kampen ikke har mere at spille for. Vinder Milan kampen, er Scudettoen sikret.

Formår Milan ikke at vinde, skal holdet krydse fingre for, at Inter ikke vinder holdets sidste kamp. Inter, som er forsvarende mestre, spiller samtidig med Milan hjemme mod Sampdoria og Mikkel Damsgaard.

AC Milan dominerede i Serie A i 90’erne, hvor holdet vandt fem titler, men siden årtusindeskiftet har først Inter og siden Juventus domineret i Serie A.

Milan har vundet mesterskabet i 2004 og 2011, men inden Inter i sidste sæson tog mesterskabet, havde Juventus vundet titlen ni gange i træk.

Foto: Ritzau Scanpix

Simon Kjær fortsat ude

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær har misset en stor del af sæsonen, da han blev alvorlig knæskadet i starten af december og ikke har været i kamp siden.

Den 33-årige stopper har spillet 14 kampe for Milan i denne sæson, heraf 11 i Serie A, og samtidig har den unge danske målmand Andreas Jungdal siddet på bænken for Milan i flere kampe.

Du kan følge afgørelsen i Serie A på TV 2 Sport X klokken 18.00 og læse om kampene og reaktioner her på bold.dk.

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.