Sports

Hvorfor er Moore så fri?Philip Billing ville selv sparke på mål på frisparket mod Nottingham Forest, men så Kieffer Moore helt fri og tænkte, hvordan det kunne være og spillede ham helt fri. 

Bournemouth er klar til Premier League næste sæson efter en sejr på 1-0 hjemme over Nottingham Forest. 

Målet kom sent i anden halvleg i en situation, hvor Philip Billing havde frispark lige på kanten af Forest-feltet, men i stedet for at sparke selv valgte at spille bolden til siden, hvor en fri Kieffer Moore kunne gøre det til 1-0. 

Efter kampen blev Billing spurgt ind til, om han ikke selv havde overvejet at sparke, og det var bestemt også planen, forklarede han. 

– Jo, det var planen fra start, men så så jeg Moore på ydersiden og tænkte: “Hvorfor er han så fri?”, sagde Billing i interviewet med Sky Sports efter kampen og fortsatte. 

– Jeg kiggede lidt henimod manden ved siden af muren og tænkte, at han måske ville læse den, men så gjorde jeg alt, hvad jeg kunne for, at det skulle ligne, at jeg ville skyde. 

– Herefter forsøgte jeg at spille den så blødt som muligt, så Moore kunne sparke på den første gang, og heldigvis gik den ind. For at være ærlig var det ikke noget, vi havde trænet, det skete bare. Moore kaldte “Phil, Phil” på mig, sagde Billing med et smil og afsluttede. 

– Det var utroligt, jeg kan ikke helt beskrive det – det har ikke helt sunket ind endnu, at vi skal tilbage til Premier League. 

Billings assist var hans niende i sæsonen ved siden af hans ti mål for klubben. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.