Sports

Hebos rivaler rykkede ned: Større end derbyMathias Hebo Rasmussen spiller i den polske klub Cracovia. Deres helt store rivaler Wisla Krakow er rykket ned for første gang i historien, og det ærgrer Hebo. 

Mathias Hebo skiftede fra Lyngby til Cracovia i sommer. 

Den danske midtbanespiller er for første gang skiftet i udlandet, hvor han spiller i den bedste polske række. 

Denne sæson i den polske række har bestemt ikke været begivenhedsfattig. Et af de historisk største polske hold er rykket ned. 

Udover at være et af de største hold, så er Wisla Krakow og Cracovia også kæmpe rivaler, og de spiller mange drabelige kampe mod hinanden. 

Til bold.dk fortæller Mathias Hebo hvor stort en historie det er, at de nu er rykket ned. 

– Jeg havde nogle venner nede at se derbyet mod Wisla, og de sagde, at det var noget af det vildeste, de havde prøvet rent stemningsmæssigt. Det er i hvert fald på niveau med FCK – Brøndby, og måske er stemningen lidt hårdere.

– De er også rykket ned for første gang i historien, og det har været en kæmpe, kæmpe, kæmpe ting. 

– Jeg tror slet ikke, man kan forestille sig det i Danmark. Det er vel ligesom hvis Brøndby rykker ned derhjemme, for der er så meget historie bag Wisla. Det er en kæmpe historie hernede, og det er noget, som folk næsten ikke forstår, fortæller Mathias Hebo til bold.dk.

Selvom det er Cracovias store rivaler, så er Mathias Hebo mest ærgerlig over, at de er rykket ned. 

– For mig er det lidt ærgerligt, for jeg synes virkelig, at de der derby-kampe var fede. De var fuldstændig udsolgt, og hele Polen så med, så det er lidt ærgerligt, men sådan er det i fodboldens verden. 

– Vi kommer til at misse de her kæmpe kampe, for der er jo kun 5-600 meter mellem vores stadions, så det er en kæmpe kamp for fansene og klubben. Det er med længder de største kampe, jeg har prøvet at spille. 

– Der er ikke noget, der kan måle sig med det i Danmark, selvom der virkelig også var god stemning hos Brøndby, men hernede var der bare virkelig meget had mellem fansene.

– Mange af vores fans har været glade, for de synes jo, at det er stort, at de er rykket ned. Men på den anden side er der også mange, der synes, at det er ærgerligt. Det lidt ligesom FCK og Brøndby – de kan ikke rigtig undvære hinanden, fortæller Mathias Hebo til bold.dk. 

Mathias Hebo og Cracovia har, modsat Wisla Krakow, haft en ganske fin sæson, og de ligger lige nu på sjettepladsen i den polske liga. 

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.