Sports

Falk vil ikke gå ind i sagen: Jeg elsker ‘Boile’FCK-profilen Rasmus Falk fortæller, at han ikke har lyst til at gå for meget ind i snakken om Nicolai Boilesens udtalelser om manglende spilletid.

Nicolai Boilesen var for tredje kamp i træk henvist til bænken, da FCK mandag slog Brøndby IF med 2-0.

Den 30-årige stopper tilkendegav for nylig sin utilfredshed med bænkpladsen i et interview med Discovery+, og det faldt ikke i god jord hos forsvarskollegaen Denis Vavro. 

Kort før mandagens derby fortalte han til TV3 Sport, at Boilesen burde have holdt sine frustrationer for sig selv.

– Nicolai Jørgensen har heller ikke været i truppen i to kampe, og han har ikke brokket sig, fordi han respekterer holdet. Måske respekterer Boilesen ikke holdet, sagde han.

FCK-profilen Rasmus Falk blev efter mandagens sejr spurgt til, hvordan han så på sagen, og her var han meget klar omkring, at han ikke ønskede at blande sig for meget.

– Det gider jeg ikke gå for meget ind i. Jeg elsker ‘Boile’ (Nicolai Boilesen, red.), og han er en tæt ven for mig. Det eneste jeg kan sige er, at jeg synes, han træner rigtig, rigtig godt, og han er stadig støttende over for hans holdkammerater.

– Jeg er godt klar over, at han ikke er glad for at sidde på bænken, men som udgangspunkt gider jeg ikke gå for meget ind i det. Han træner godt, og han er stadig glad, når vi vinder fodboldkampe, fastslog han.

Konkurrence på alle positioner

Frem for Nicolai Boilesen har FCK-træner Jess Thorup i de seneste kampe valgt at bruge Denis Vavro og David Khocholava i det centrale forsvar.

Ifølge Rasmus Falk er Boilesens situation et godt eksempel på den enorme konkurrence, der er omkring alle positioner i FCK-truppen.

– Der er jo konkurrence på alle positioner. Det er sådan, det er nu, og Boile har været rigtig vigtig for os. Det samme har Khocholava og Vavro været. Det handler om, at alle bidrager mest muligt, sagde han og fortsatte.

– Det vil altid være sådan i truppen, at når vi har så mange dygtige mennesker, så vil der være nogen, som bliver skuffet. Det må man gerne være, men man skal stadig gøre sit bedste, understregede Falk.

Nicolai Boilesen kom ikke på banen i mandagens 2-0-sejr over Brøndby.

Rasmus Falk spillede derimod alle 90 minutter og blev kåret til kampens spiller af tilskuerne i Parken.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. herSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.