Sports

Chiellini overvejer MLS til sommerIfølge flere italienske medier overvejer Giorgio Chiellini at forlade Juventus til fordel for et skifte til MLS til sommer. 

37-årige Giorgio Chiellini har kontraktudløb med Juventus i sommeren 2023, men det er ikke sikkert, at han kommer til at fuldføre sin kontrakt i Torino-klubben. 

Italienske sportsaviser som La Gazzetta dello Sport og Il Corriere dello Sport skriver nemlig, at Juventus-forsvareren overvejer at skifte til MLS til sommer.

Et skifte til MLS lokker angiveligt, da det vil være en sidste mulighed for at få en anderledes oplevelse for ham og hans familie. 

Landsholdskarrieren kan ligeledes spille på sidste vers, hvis man skal tro de italienske medier. Det forlyder, at Chiellini vil spille sin sidste kamp på det italienske landshold, når Italien senere på året møder Argentina i juni måned. 

Ifølge medierne har Chiellini ikke truffet en endelig afgørelse, men det ser ud til, at det bliver et farvel til både Juventus og landsholdet til sommer. 

Den rutinerede forsvarer har spillet 115 landskampe for Italien, og det er blevet til 552 kampe for Juventus. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.