Sports

19-årig ukrainer sikrede oprykning: Meget stolt19-årige Max Kucheriavyi fra Ukraine blev dagens mand for skotske Kelty Hearts, da han med sit mål i det 84. minut blev matchvinder og sikrede klubben oprykning til den skotske League One.

Skotske Kelty Hearts er rykket op i den tredjebedste række i første forsøg. Det stod klart efter deres 1-0-sejr over Stenhousemuir lørdag.

Sejren fik lidt ekstra tyngde, da det var den 19-årige ukrainer Max Kucheriavyi, som med et hovedstød kunne heade sejren hjem til sit mandskab.

Efter kampen var det da også en meget rørt Kucheriavyi, som talte med BBC Scotland.

– Jeg ringer til mine forældre og har en god lang snak med dem, og så nyder jeg fejringen med drengene.

– Hele min familie er derhjemme [i Ukraine]. De har været nødt til at forlade Kiev, men de er et sikkert sted nu. I det mindste er de i sikkerhed og kan holde kontakten.

– Jeg er meget stolte af dem, og jeg håber de er ligeså stolte af mig.

– Det har været en meget, meget hård måned for mig mentalt. Jeg prøver bare at fokusere så meget på fodbolden som muligt. Det var det eneste, der hjalp mig fra at scrolle på min telefon.

– Jeg prøver bare at spille fodbold og nyde hvert et sekund af det. Det er rigtig godt bare at spille, træne og glemme alting. Gøre hvad jeg elsker.

Mandskabet er med 16 point foran deres efterfølgere med fem kampe igen, og dermed er oprykningen en realitet for Kelty Hearts.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.